График

Ваканция на яхта в Гърция - едноседмичен
круиз около Спорадите

Егейско крайбрежие - островите Скиатос, Скопелос, Алонисос, Кира Панагия и Трикери

Подарете си едно вълнуващо морско приключение на луксозна ветроходна яхта! Една седмица ще плавате около островите Скиатос, Скопелос, Алонисос, Кира Панагия и Трикери. Цените включват:

Островите Скиатос, Скопелос, Алонисос, Кира Панагия, Перистера, Скирос, Трикери

Подарете си едно вълнуващо морско приключение на луксозна ветроходна яхта! Една седмица ще плавате около островите Скиатос, Скопелос, Алонисос, Кира Панагия и Трикери. Остров Скопелос е известен и като „острова на Мама Миа“. Ще имате възможност да посетите църквата, където е заснет филма и да плажувате в залива. За тези от вас, които желаят да управляват ветроходна яхта, ще се проведе кратък курс по ветроходство. Ще плувате в кристалните води на уединени пясъчни заливчета, ще се разхождате из колоритните градчета и оживени пристанища с артистични гръцки таверни с вкусна храна и приятна музика, ще се наслаждавате на красиви залези или пък на възможността да практикувате любими водни спортове. Ще пиете коктейли на яхтата, ще ловите и готвите прясна риба на борда и ще изкарате една стархотна зареждаща ваканция, далеч от тълпите туристи, в приятелска компания.

Период на плаване и място на тръгване:

Яхтите се отдават целогодишно за период от събота до събота. Заминаването е всяка Събота следобяд от централното пристанище на град Волос. Настаняването на яхтата започва след 15.00 ч. в събота, а напускането – до 9.00 ч. на следващата събота

Информация за маршрута

Подарете си едно вълнуващо
морско приключение